Системите за контрол на достъпа се ползват с цел осигуряване на стабилност, конфиденциалност, и сигурност на различни видове сгради, и помещения. Чрез тях се ограничава достъпа на външни лица.

Тези системи могат да се интегрират в административни и жилищни сгради, хотели и комплекси, молове и търговски центрове, паркинги и гаражи, както и в складове.

Нашата компания предлага пълна гама от услуги, която включва: проектиране, изграждане, внедряване и поддръжка на системи за контрол на достъпа до работното място, системи за контрол на достъпа до хотели, както и устройства за контрол на достъпа до асансьори.

Чрез интегрирането на системи за контрол на достъпа Вие сами определяте пропусквателния си режим.

Нека сега Ви представим нашите основни услуги за контрол на достъпа:
  • Система за заключване на входове с чип – тази система е изключително популярна, тъй като тя не изисква наличието на специални познания, и инсталация на специализиран софтуер. Вратата се заключва и отключва с помощта на безконтактен криптиран чип. Той замества класическия метален ключ. Чипът може да бъде програмиран така, че да отключва неограничен брой системи, като същевременно да не нарушава сигурността на нито една от тях.
  • Контролиран достъп до асансьори – осигурява се посредством специални криптирани чипове. Не се инсталира специален софтуер, както и не се изискват специализирани познания.
  • Електронни заключващи системи за интериорни врати – този тип системи осигурява изключително висока сигурност и безопасност на потребителя, посредством двумоторни електромеханични брави.
  • Електронно заключване на хотели с чип или карта – при този тип системи се използва специализиран софтуер. Влизането и излизането се осъществяват посредством чип или карта, заместващи стандартния метален ключ.
  • Контрол на достъпа до обществени сгради и паркинги – изключително удобно решение за контрол на влизането и излизането в паркинги и жилищни комплекси.
  • Системи за контрол на достъпа до офиси и бизнес сгради – чрез внедряването на тези системи можете да обособите различни нива на достъп на Вашите служители, администрация и персонал. Също така чрез тях можете да контролирате дали служителите Ви идват навреме за работа.

Заложете на качествените системи за контрол на достъпа, избирайки АСО 112 ООД.